جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

اردوغان: امیدوارم دیدار با نتانیاهو روابط ترکیه و اسرائیل را بهتر کند

اردوغان: امیدوارم دیدار با نتانیاهو روابط ترکیه و اسرائیل را بهتر کند رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برگزار خواهد شد، ابراز امیدواری کرد که این دیدار، آغاز مرحله بسیار بهتری در روابط آنکارا-تل‌آویو باشد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۳۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 21
کد خبر: ۱۹۵۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه امروز (جمعه) حین پرواز بازگشت از سفر دوره‌ای به کشورهای حاشیه خلیج فارس، با خبرنگاران گفتگو و نظرات خود درباره مسائل مهم بین‌المللی را ارائه کرد.

 

اردوغان درباره این سفر گفت: «ما در دوره آتی، همکاری خود با کشورهای خلیج فارس را از طریق پروژه‌های ملموس تقویت خواهیم کرد و امیدوارم که این امر هر چه زودتر بر اقتصاد ترکیه تأثیر مثبت بگذارد».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی با بیان اینکه در سفر به کشورهای خلیج فارس، بزرگترین قرارداد صادراتی در زمینه دفاعی و هوانوردی تاریخ ترکیه به امضا رسید، توضیح داد: «ترکیه بازیگر مهمی در عرصه منطقه‌ای، جهانی، برقراری روابط دوستانه با غرب، خاورمیانه، شرق دور، آفریقا و مناطق عربی است».

 

رئیس جمهور ترکیه در ادامه تصریح کرد: «توسعه روابط با مصر، پتانسیل اقتصادی ما را به میزان قابل توجهی افزایش خواهد داد. من همچنین سفری به لیبی خواهم داشت، شاید سفری به برخی کشورهای شمال آفریقا نیز داشته باشم».

 

اردوغان با بیان اینکه مسیر پیوستن سوئد به ناتو بر اساس جدول زمانی پارلمان ترکیه شکل خواهد گرفت، گفت: «اقداماتی که سوئد (در رابطه با مبارزه با تروریسم) انجام خواهد داد، موضع ما را مشخص خواهد کرد. این به نفع سوئد است که گام‌های مشخصی برای مبارزه با تروریسم و ​​استرداد تروریست‌ها (به ترکیه) بردارد و ما مشتاقانه منتظر هستیم تا تضمین‌های داده شده را انجام دهد».

 

طبق این گزارش، وی با بیان اینکه کشورهای غربی باید در خصوص توافق غلات تدابیری اتخاذ کنند، اظهار داشت: «انقضای این توافق منجر به قحطی و موج دوباره مهاجرت خواهد شد. من مطمئن هستم که با گفتگو در مورد جزئیات توافقنامه غلات با پوتین، می‌توانیم تداوم توافق را تضمین کنیم و غرب باید در چارچوب خواسته‌های رئیس جمهور روسیه عمل کند».

 

رئیس جمهور ترکیه درباره خبر دعوت از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی به آنکارا نیز گفت: «ما اولین دیدار خود را با نتانیاهو برگزار خواهیم کرد و امیدوارم این گام آغاز مرحله بسیار بهتری در روابط ترکیه و اسرائیل باشد».

 

پیش از این، رئیس اداره ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه گفته بود که آنکارا از گسترش ناتو علیه هیچ کشور خاصی حمایت نمی‌کند، بلکه برای تضمین ثبات در جهان حامی گسترش آن است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار